06 70 246 4000 h47@h47.hu

CSAK EGY KERTKAPCSOLATOS LAKÁSNAK NINCS ÚJ TULAJDONOSA!

5 lakás: földszint
Méretek:
lakás: 77 m2
erkély: –

kert: 172,07 m2

Az ingatlan bemutatása

A társasház a város egyik közkedvelt lakóparkjának a déli oldalán helyezkedik el. A telek hátsó részén egy tájvédelmi erdősáv húzódik. A telek panorámás, csendes, nyugodt zsákutcában családi házas övezetben van, amihez gyalogosan is 5 percre van az Alfapark bevásárló központ.

A tervezett több lakásos lakóépület földszint + emelet szintmagasságú, szinteltolással kialakított a tereplejtést követi. Az épület fő tömege oromfalas nyeregtetős, szabadon álló.

A földszinti lakásokhoz kert, az emeleti lakásokhoz erkély tartozik. Az épület felső szintjén kerül  kialakításra a  gépészeti helyiség ahol a  zárt égésterű központi kondenzációs  gázkazán kerül elhelyezésre.

Az udvaron 12 db gépkocsi beálló kerül elhelyezésre. Mind a parkolók, mind a közlekedési út, lépcső térburkolattal készül. A kaputelefon beléptető kártyával, illetve kóddal működik, vagy kulccsal lehet az épületbe bejutni. A térvilágítást mozgásérzékelős lámpákkal,  a lépcsőházi világítást  le des lámpákkal  szereljük fel.

Az épületek alapozása monolit beton sávalap.  A függőleges teherhordó szerkezetek 30cm vastag Leier PLAN N+F falazóblokk, a lakáselválasztó falak LeierTherm AKU 30 cm vastag hang gátló falazatból készül. Födémek monolit vasbeton szerkezetből, szükséges gépészeti áttörésekkel, nyílások felett előre gyártott rendszer áthidalókkal készülnek.

Tetőfedés oromfalas nyeregtetős fa fedélszék. Az épületre  Bramac betoncserép fedés készül.

A lakások belső kialakításánál nagy figyelmet fordítottunk, hogy könnyen bútorozhatóak legyenek, és minél több beépített szekrényt lehessen beépíteni.

Német kömmerling gyártmányú nyílászárók 3 rétegű (0,7 K értékű) üvegezéssel készülnek.

A homlokzat tört fehér színű és homok színű  dryvit rendszerű Baumit hőszigetelő vakolattal készül.

Az épületgépészet lakásonként egy hidegvíz mellékmérő kerül elhelyezésre. A meleg víztermelést.  közös indirekt fűtésű melegvíztároló látja el, a fogyasztást lakóegységenkénti meleg vízmérő végzi. A padlófűtéshez szükséges meleg vizet a kondenzációs gázkazán biztosítja.

A vizes berendezések: akril kád, kerámiamosdó, falba épített süllyesztett WC-tartály, csésze, nyomólappal. Kludi egykaros kerámiabetétes keverő csaptelepek.

Összefoglalva az épület jól meg tervezett, kiviteli tervekkel rendelkezik, jó minőségű anyagokból készül, grafitos szigeteléssel, a rezsi költség minimális.

A lakásokhoz vásárolható felszíni gépkocsi beálló.
Továbbá készülnek különböző nagyságú tárolok.

Pintér Fábián telefon: 70/246-4000